Spletni zaposlitveni sejem Work in SLOVEnia

Zavod RS za zaposlovanje vabi delodajalce, da se jim pridružite na spletnem zaposlitvenem sejmu Work in SLOVEnia, ki bo potekal v torek, 14. novembra 2023 med 11. in 16. uro.

Če iščete nove sodelavce v industriji, IKT ali ponujate priložnosti zaposlitve kandidatom s tehničnimi znanji in poklici, je spletni sejem Work in SLOVEnia prava priložnost za predstavitev vašega podjetja in kadrovskih potreb. 

Če želite sodelovati in se predstaviti potencialnim kandidatom in kandidatkam, se čim prej registrirajte na spletni zaposlitveni sejem Work in SLOVEniaSvoj profil podjetja lahko uredite v le nekaj korakih.

Uspešni registraciji sledi vaše aktivno sodelovanje na sejmu: odzivanje na prijave kandidatov na objavljena prosta delovna mesta, potrjevanje terminov in izvedbo zaposlitvenih razgovorov z ustreznimi kandidati, dosegljivost za klepet z zainteresiranimi kandidati na dan sejma ali samo za določen termin v času trajanja sejma.

Poleg tega lahko izkoristite priložnost za dodatno predstavitev svojega podjetja in aktualnih prostih delovnih mest v obliki največ 10-minutne videopredstavitve v angleškem jeziku v okviru programa sejma.

Zaradi omejenega števila sodelujočih podjetij so glavni vstopni pogoji:

  • delodajalec zaposluje nove sodelavce v industriji ali IKT ali želi zaposliti osebe z različnimi tehničnimi znanji in poklici,
  • zaveza za aktivno sodelovanje na sejmu in
  • zaposlovanje v skladu s pravično mobilnostjo.

Več informacij najdete na spletni strani Zavoda RS za zaposlovanje.


  Work in Slovenia novica

 

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice