Spletni seminar: Zakaj strateško upravljanje na področju družbene odgovornosti postaja nuja?

Družbeno odgovorno poslovanje, ki prispeva k trajnostnemu razvoju, je osnovni predpogoj za uspešno poslovanje vseh podjetij. Pri tem se lahko organizacije kot eno od učinkovitih orodij za trajnostno poslovanje poslužijo tudi certifikata Družbeno odgovoren delodajalec, s katerim svojo pot družbene odgovornosti zastavijo strateško. Gre za teme, ki bodo v ospredju na spletnem seminarju »Zakaj strateško upravljanje na področju družbene odgovornosti postaja nuja?«, ki bo v organizaciji Ekvilib Inštituta potekal v sredo, 28. oktobra, ob 14. uri.

Izzivi današnjega negotovega časa vplivajo tako na podjetja kot na zaposlene. Medgeneracijsko pestre delovne ekipe, mednarodna dobavna veriga in okoljska problematika terjajo drugačne pristope, kot smo jih bili vajeni doslej. Ker imajo podjetja ne glede na velikost in panogo poslovanja pri tem svoj vpliv, je prav, da se zavedajo tudi svoje odgovornosti. Le na ta način lahko zagotovimo trajnostni razvoj, v katerem lahko kakovostno sobivamo posamezniki, podjetja in organizacije. Sogovorniki na spletnem seminarju »Zakaj strateško upravljanje na področju družbene odgovornosti postaja nuja?« bodo delili načine, kako stopiti na pravo pot družbene odgovornosti in trajnostnega poslovanja.

Z nami bodo:
Bojan Ivanc, Gospodarska zbornica Slovenije
Marko Bombač, NLB Skladi d.o.o.
Aleš Kranjc Kušlan, Ekvilib Inštitut

Prijava na spletni seminar:
https://www.1ka.si/a/303047

Več informacij o certifikatu Družbeno odgovoren delodajalec:
https://certifikatdod.si/

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite.

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice