Ne spreglejte: Samo še dva dni do brezplačnega izobraževanja Uvajanje in upravljanje trajnostne mobilnosti v podjetjih

Logotip MKRR prelomljen SLO barvni 7                                           Smartmove EEAGrants logo

Vas zanima, kako lahko skupaj pripomoremo k bolj trajnostnim načinom mobilnosti ter zmanjševanju toplogrednih plinov?

Ker verjamemo, da si vsi skupaj prizadevamo k trajnostnemu delovanju, bomo v okviru projekta SmartMOVE izvedli 5 brezplačnih izobraževanj o trajnostni mobilnosti za delodajalce, zaposlene in širšo javnost

Prvo, Uvajanje in upravljanje trajnostne mobilnosti v podjetjih, je že v sredo, 11. 10. 2023, ob 9.00.

Več informacij o izobraževanju Uvajanje in upravljanje trajnostne mobilnosti v podjetjih in prijavo na brezplačno izobraževanje si lahko ogledate tukaj.

Naslednja izobraževanja v sklopu projekta bodo:

Vabimo vas, da se nam pridružite. Več informacij o izobraževanjih in prijavo na brezplačna izobraževanja si lahko ogledate tukaj.

Na izobraževanjih bodo strokovnjaki z različnih področij na zanimiv in vključujoč način, tudi z uporabo za ta namen izdelanih videov za ponazoritev primerov, predstavili trajnostno mobilnost in možnosti, ki jih imajo delodajalci ter zaposleni, da pripomorejo k bolj trajnostni mobilnosti z izjemno ugodnimi učinki tako za vas kot za skupnost in okolje z zmanjševanjem toplogrednih plinov.


Projekt SmartMOVE sofinancirajo Islandija, Lihtenštajn in Norveška s sredstvi Finančnega mehanizma EGP višini 1.609.166,79 EUR. Namen projekta je blaženje podnebnih sprememb in prilagajanje nanje. Sodelujemo skupaj za zeleno, konkurenčno in vključujočo Evropo.

Sorodne novice

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice