Brezplačna konferenca: Skupaj do boljšega poslovanja v dejavnosti gostinstva in turizma
Grand Hotel Union (Modri salon), Miklošičeva 1, Ljubljana
Kotizacija
Člani ZDS
Brezplačno
Nečlani ZDS
Brezplačno
Udeležba na konferenci je brezplačna. Prijava je obvezna.
Prijava na dogodek
Dodatne informacije
Priporoči izobraževanje
Izobraževanje lahko priporočite svojim znancem, tako, da v polje vpišete elektronski naslov.
Spoštovani,
Združenje delodajalcev Slovenije, vodilni partner projekta »Turizem so ljudje« vas skupaj s partnerskimi organizacijami ob zaključku projekta vabi na konferenco
SKUPAJ DO BOLJŠEGA POSLOVANJA V DEJAVNOSTI GOSTINSTVA IN TURIZMA
Na konferenci bodo predstavljeni pogledi različnih strokovnjakov na stanje v sektorju turizma in gostinstva ter izzivi za prihodnost. Dogodek bo priložnost, da izrazite svoje mnenje in izpostavite dileme, s katerimi se soočate pri vsakodnevnem poslovanju, ter izmenjate izkušnje in dobre prakse.
Z veseljem pričakujemo vašo prisotnost na konferenci.
Konferenca je organizirana v okviru projekta »Turizem so ljudje: Skupaj za krepitev socialnega dialoga v sektorju turizma in gostinstva«, ki ga sofinancira Evropska unija.
Program
10.00 – 10.05
Uvodni pozdrav
Jože Smole, Združenje delodajalcev Slovenije
10.05 – 10.15
O projektu "Turizem so ljudje"
mag. Maja Skorupan, Združenje delodajalcev Slovenije
10.15 – 10.30
Ekonomija delitve: stališče evropskih socialnih partnerjev v sektorju gostinstva in turizma
Kerstin Howald, Evropska zveza sindikatov za prehrano, kmetijstvo in turizem
10.30 – 11.00
Pogled na razvoj socialnega dialoga v Sloveniji
Anže Hiršl, Združenje delodajalcev Slovenije
Karmen Leban, Sindikat gostinstva in turizma Slovenije
11.00 – 11.20
Pogled delodajalca na zaposlovanje delavcev v dejavnosti gostinstva in turizma
Igor Škrinjar, Sava Turizem d.d.
11.20 – 11.50
Odmor
11.50 – 12.05
Ukrepi ZRSZ za večjo zaposljivost v dejavnosti gostinstva in turizma
mag. Jure Snoj, Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje
12.05 – 12.35
Kaj lahko postorijo socialni partnerji, da bo napitnina učinkovito orodje za izboljšanje storitve v gostinstvu in turizmu?
dr. Andrej Raspor, CEATM ORG
12.35– 13.20
Težavni sogovorniki – kako se z njimi soočiti pri delu v dejavnosti gostinstva in turizma?
dr. Željko Čurić, O.K. Consulting d.o.o.
13.20 – 13.30
Sklepne misli