Povežite se z iskalci zaposlitve v Srbiji

Zavod RS za zaposlovanje v letu 2024 nadaljuje za zaposlitvenimi dogodki v tujini. Na dveh dogodkih, ki ju ZRSZ organizira v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Beogradu, se boste imeli priložnost povezati z iskalci zaposlitve iz Srbije:

  • 10. junija v Beogradu,
  • predvidoma 11. junija v Nišu.

 


Prijave Zavod RS za zaposlovanje sprejema do 17. maja.


Sodelujočim delodajalcem bo zavod brezplačno zagotovil razstavni prostor, kjer se boste lahko tudi pogovorili s potencialnimi kandidati. Ravno tako bo poskrbel za promocijo obeh dogodkov. Za organizacijo potovanja in bivanja v Srbiji pa boste poskrbeli sami (financiranje stroškov prevoza, nočitve in prehrane).

Število mest za delodajalce na dogodkih je omejeno. Podrobnejši pogoji sodelovanja so navedeni v prijavnici.

Delodajalci, ki se dogodkov ne morete udeležiti,  lahko na Zavod pošljete letake za iskalce zaposlitve, z namenom, da jih ZRSZ razdeli med udeleženci.


Več informacij najdete na spletni strani ZRSZ.


 

Sorodne novice

Povežite se z iskalci zaposlitve v Črni gori

Zavod RS za zaposlovanje v letu 2024 nadaljuje za zaposlitvenimi dogodki v tujini. Na prvih dveh takšnih dogodkih letos, ki ju ZRSZ organizira v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Podgorici, se boste imeli priložnost povezati z iskalci zaposlitve iz Črne gore: 20. februarja v Podgorici in 21. februarja v Nikšiću.

Preberite več

Informativni obračun plač

Za vas smo pripravili priročne obrazce za obračun plače, obveznosti po podjemni pogodbi ali pogodbi o avtorskem delu, obračun prispevkov za socialno varnost za zasebnike in lastnike zasebnih podjetij, ki nimajo plače/družbenike, ter obračun dohodka po pogodbi o opravljanju začasnega ali občasnega dela, sklenjeni z upokojencem.

Preverite obračun

Bodite na tekočem

Želite prejemati e-obvestila o izobraževanjih, ki jih organizira ZDS, in drugih pomembnih novostih?

Prijavite se na e-novice